Практичні поради
Практичні поради з використання фольги алюмінієвої:
пам’ятайте, що одна сторона є блискуча, а друга матова. Блискуча сторона відбиває тепло, а матова пропускає. Під час приготування страв обгортайте продукти блискучою стороною всередину тоді тепло печі швидше проникне до обгорнутої страви і залишиться там довше. При зберіганні слід обгортати матовою стороною фольги всередину. В такому випадку збільшується термін зберігання , тому продукти і страви будуть свіжі довший період часу.
Практичні поради з використання паперу для випікання:
пам’ятайте, що коли ви використовуєте папір для випікання, ви уникаєте забруднення бляшок та прилипання страв. Папір покритий силіконом з обох боків. Дякуючи цьому він не прилипає, а ні до форми, а ні до нижнього слою випічки. Силікон також захищає папір від підгоряння.
Практичні поради з використання рукава для запікання:
Якщо хочете щоб страва була золотистого кольору та мала смачну скоринку, потрібно в кінці приготування зробити декілька проколів рукава зверху.