З 8.00 - 17.00
обід 13.00-14.00
Сб, Нд - вихідні
Стелла Пак Україна - виробництво господарських товарів: пакетів для сміття, товарів для запікання, серветок з мікрофібри, одноразового посуду та багато іншого. Оптові ціни надаються потенційним партнерам в індивідуальному порядку.

Практичні поради

Практичні поради з використання фольги алюмінієвої:

пам’ятайте, що одна сторона є блискуча, а друга матова. Блискуча сторона відбиває тепло, а матова пропускає. Під час приготування страв обгортайте продукти блискучою стороною всередину тоді тепло печі швидше проникне до обгорнутої страви і залишиться там довше. При зберіганні слід обгортати матовою стороною фольги всередину. В такому випадку збільшується термін зберігання , тому продукти і страви будуть свіжі довший період часу.

Практичні поради з використання паперу для випікання:

пам’ятайте, що коли ви використовуєте папір для випікання, ви уникаєте забруднення бляшок та прилипання страв.  Папір покритий силіконом з обох боків. Дякуючи цьому він не прилипає, а ні до форми, а ні до нижнього слою випічки. Силікон також захищає папір від підгоряння.

Практичні поради з використання рукава для запікання:

Якщо хочете щоб страва була золотистого кольору та мала смачну скоринку, потрібно в кінці приготування зробити декілька проколів рукава зверху.

Контакти
  • Виробник господарських товарів: пакетів для сміття, товарів для запікання, серветок з мікрофібри, одноразового посуду та багато іншого.
  • Україна, Волинська, Луцьк, м. Луцьк, вул. Потебні, 52а, [email protected]